content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.

NIMA en spotONvision gaan strategische samenwerking aan in B2B marketing

door Marcel Nanning | Last Updated:   6 februari 2012

Organisaties bundelen krachten voor B2B marketing in Nederland

Amstelveen, 6 februari 2012 – Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en online B2B marketing- en communicatiebureau spotONvision gaan een strategische samenwerking aan om zich in te zetten voor de B2B marketing discipline in Nederland. Beide partijen zetten zich al ruime tijd in voor B2B marketing in Nederland; NIMA met het expertiseplatform B2B en spotONvision met het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing & Communicatie Award.

De strategische samenwerking vloeit voort uit het partnership dat beide partijen sinds dit jaar zijn aangegaan voor de NIMA B2B AWARD die tijdens het B2B Marketing Forum uitgereikt zal worden.

Berd Warmelts, bestuur expertiseplatform NIMA B2B: “Sinds de start van het expertise platform zien wij een groeiende groep ambitieuze B2B marketeers die deze discipline meer gewicht en gezicht wil geven. Dit is een taak waar wij aan zijn begonnen, maar samen met spotONvision kunnen we dit programma nog verder uitbouwen”.

Een eerste resultaat van de samenwerking is dat bijwonen van het B2B Marketing Forum 10 PE-punten oplevert voor de Senior Marketing Professional (SMP) titel. Naast het forum en de award zullen NIMA en spotONvision in 2012 meerdere Expert Classes en inspiratiesessies organiseren.

“De samenwerking met NIMA is voor ons een teken dat we er de afgelopen jaren in zijn geslaagd een evenement en award neer te zetten die er echt toe doet voor de B2B marketeer in Nederland“, zegt Ingrid Archer, Managing Partner bij spotONvision. “Het is nu tijd voor de volgende stap waarin we het hele jaar door kennis en ideeën uitwisselen die van meerwaarde kunnen zijn voor senior marketing professionals in B2B marketing en communicatie.”

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.