Ontvang jouw b2b updates. 2000+ b2b marketeers gingen je voor!

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.

Tooltip: copyscape; wie heeft je content gejat?

by Marcel Nanning | Last Updated: 16 februari 2012

Tags: ,

copyscapeAls je veel tijd, energie en geld steekt in het opstellen van goede, search engine geoptimaliseerde teksten, is het niet tof als er van je gejat wordt. Een leuk tooltje om snel te zien waar content van jouw site nog meer voorkomt is: www.copyscape.com.

Heel simpel; je gaat naar de site van copyscape, voert je URL in en wacht eventjes. Niet direct schrikken als er 10 resultaten verschijnen; voor zaken als persberichten of bedrijfsprofielen is het uiteraard normaal dat deze herhaaldelijk voorkomen op het web. De tool is dus ook handig om te zien op welke bewust informatie hebt staan zoals bedrijfsprofielen.

copy

 

afbeelding: http://www.sevensheaven.nl

 


😎 Tooltips van de maand voor marketeers!


Project Management Software voor b2b marketeers 👇
 
Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn