Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ā€“ b2bmarketeers.nl Academy


InschrijfprocedureĀ 
Als u zich aangemeld heeft voor een cursus, ontvangt u, nadat wij de aanmelding in ons systeem hebben verwerkt, een bevestiging via e-mail. Via de gegevens in de e-mail geven we u toegang tot het elearning-systeem.

AnnuleringĀ 
Tot twee weken voor aanvangsdatum kunt u uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij brengen daarvoor ā‚¬ 75,- excl. btw administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van de cursus brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger toegang te geven tot de training.

Incompany training
Indien u een incompany opleiding bij B2B Academy afneemt, ontvangt u een bevestiging van vastgestelde prijs, datum, onderwerp en sprekers van de betreffende cursus. Indien daar dringende redenen voor zijn, kan in overleg de incompany cursus verplaatst worden naar een andere datum of locatie, dit kan gepaard gaan met extra kosten (deze worden vooraf aan u voorgelegd). Annuleren kan tot drie weken voor de cursusdatum, daarna betaalt u 40% van de geoffreerde prijs. Indien u korter dan drie weken voor de besproken datum annuleert, betaalt u 80% van de prijs.

Wijzigingen voorbehoudenĀ 
De organisatie behoudt zich het recht voor programma- en/of locatiewijzigingen aan te brengen. Deelnemers worden voorafgaand aan de cursus over eventuele wijzigingen geĆÆnformeerd voor zover tijdig bekend bij de organisatie.

Uw adresgegevensĀ 
Wij verwerken uw gegevens voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en om u, ook per e-mail, op uw vakgebied van informatie te voorzien over uitgaven en diensten van b2bmarketeers.nl. In iedere e-mailnieuwsbrief die u van ons ontvangt is een afmeldoptie opgenomen.

Klachten
b2bmarketeers.nl verzorgt kwalitatief hoogstaande online en live trainingen. Wij doen onze uiterste best om zowel inhoudelijk als administratief alle cursussen goed te laten verlopen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan horen we dit graag zodat we het probleem kunnen oplossen.

content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing šŸ†.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.