b2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen. Het doel van b2bmarketeers.nl is om hét magazine te worden voor de b2b marketeer die graag leest en schrijft over het vak. Op dit Content Marketing Platform vind je handige tools, cases, visies en marketing theorieën die verband houden met business-to-business marketing. We behandelen de meest uiteenlopende domeinen waar de marketeers vandaag de dag mee te maken krijgt zoals: CRM, e-mail marketing, Content Marketing, zoekmachine marketing en e-commerce.  Je kunt b2bmarketeers.nl helpen om een kompas te worden voor de b2b professional door jouw ervaringen, tips of visie te delen.

Uitgangspunt & doelstellingen

b2bmarketeers.nl is eind 2011 gestart als eenmansblog voor marketeers en in korte tijd uitgegroeid tot een levendige site met diverse gastbloggers en leuke, prikkelende artikelen en reacties. Daarnaast groeit de kennisbase iedere dag en weten steeds meer marketeers en andere geïnteresseerden de site te vinden. De doelstelling van het platform is simpel: het kennis, opinie en visieplatform worden voor de b2b marketeer in Nederland.

b2b marketeers, bloggen over b2b marketing?

Als je mee wilt schrijven over business-to-business marketing gerelateerde onderwerpen, ben je van harte welkom. Copywriters, Marketeers, SEO/SEA specialisten, iedereen is welkom als blogger. Ook zijn we op zoek naar bureau's, ondernemers en marketeers die hun (succes) campagnes willen delen met collega's. Een bijzondere projectaanpak, een creatief concept, een succesvolle campagne? Presenteer je case of artikel op b2bmarketeers.nl. Hier kunnen collega marketeers van leren en uiteraard zet jij je bureau, je klant en je campagne nog een keer in de kijker.

Voor meer informatie over mee bloggen, aanleverspecificaties voor persberichten, cases, adverteren op b2bmarketeers.nl, een klacht, of andere vragen over het delen van campagnes, of als je gewoon even wilt sparren met marketeers: mail naar: marcel@b2bmarketeers.nl.

b2bmarketeers

Ook bloggen?

Blogs zijn van harte welkom! Wil je bijdragen aan de kennisdeling in b2b marketing Nederland & België? Blijf niet zitten op je idee maar zet het om in een toffe blogpost en wij plaatsen hem voor je!

Advies & ondersteuning

Middels het online magazine www.b2bmarketeers.nl hebben we veel kennis opgedaan over bloggen, hoe je goed vindbaar wordt in zoekmachines en hoe je succesvol kunt worden door Content Marketing/Inbound Marketing op de juiste manier in te zetten. Als je hier meer over wilt weten, komen we graag langs voor een adviesgesprek. Vul onderstaand contactformulier in of mail naar marcel@b2bmarketeers.nl.

Keep inspired,

Marcel Nanning
Google


www.b2bmarketeers.nl

Picture by Shutterstock

Lees ook: "wat is de waarde van b2bmarketeers.nl".

Vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)