b2bmarketeersb2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen.

Het doel van b2bmarketeers.nl is om hét magazine te worden voor de b2b marketeer die graag leest en schrijft over het vak. Op dit Content Marketing Platform vind je handige tools, cases, visies en marketing theorieën die verband houden met business-to-business marketing. We behandelen de meest uiteenlopende domeinen waar de marketeers vandaag de dag mee te maken krijgt zoals: Marketing Automation, ABM, CRM, e-mail marketing, Content Marketing, zoekmachine marketing en e-commerce.  Je kunt b2bmarketeers.nl helpen om een kompas te worden voor de b2b professional door jouw ervaringen, tips of visie te delen.

Uitgangspunt & doelstellingen

b2bmarketeers.nl is eind 2011 gestart als eenmansblog voor marketeers en in korte tijd uitgegroeid tot een levendige site met diverse gastbloggers en leuke, prikkelende artikelen en reacties. Daarnaast groeit de kennisbase iedere dag en weten steeds meer marketeers en andere geïnteresseerden de site te vinden. De doelstelling van het platform is simpel: het kennis, opinie en visieplatform worden voor de b2b marketeer in Nederland.

Ook bloggen over b2b marketing?

Als je mee wilt schrijven over business-to-business marketing gerelateerde onderwerpen, ben je van harte welkom. Copywriters, Marketeers, SEO/SEA specialisten, iedereen is welkom als blogger. Ook zijn we op zoek naar bureau’s, ondernemers en marketeers die hun (succes) campagnes willen delen met collega’s. Een bijzondere projectaanpak, een creatief concept, een succesvolle campagne? Presenteer je case of artikel op b2bmarketeers.nl. Hier kunnen collega marketeers van leren en uiteraard zet jij je bureau, je klant en je campagne nog een keer in de kijker.

Heb je interesse in het plaatsen van artikelen op b2bmarketeers.nl of adverteren? Mail je vraag naar: marcel@b2bmarketeers.nl.

Meer informatie over bloggen op b2bmarketeers.nl zoals aanleverspecificaties vind je hier: Bloggen op b2bmarketeers.nl.

Privacy & Cookies

B2bmarketeers.nl is doorlopend bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring van b2bmarketeers.nl en het bieden van relevante content. Ook hechten we er waarde aan om relevante nieuwsbrieven te versturen. Hiertoe verzamelen we algemene informatie over onze bezoekers en persoonlijke gegevens zoals e-mailadressen. Hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU leest u in onze privacyverklaring, die vindt u hierMeer informatie over hoe b2bmarketeers.nl omgaat met cookies vindt u hier.

Adverteren

Maandelijks worden de pagina’s van b2bmarketeers.nl meer dan 35.000 maal bekeken. Meer dan 90% van deze bezoekers komt via zoekopdrachten in Google op b2b gerelateerde termen op de site terecht. Adverteren kan op meerdere manieren zoals:

  • Bedrijvenpagina voor B2B bureau’s
  • Event promotie pakket
  • Banners
  • E-mail nieuwsbrief artikelen
  • Sponsored posts

Voor informatie over het adverteren op b2bmarketeers.nl mail je naar marcel@b2bmarketeers.nl.

Advies & ondersteuning

Middels het online magazine www.b2bmarketeers.nl hebben we veel kennis opgedaan over bloggen, hoe je goed vindbaar wordt in zoekmachines en hoe je succesvol kunt worden door Content Marketing/Inbound Marketing op de juiste manier in te zetten. Als je hier meer over wilt weten, komen we graag langs voor een adviesgesprek. Vul onderstaand contactformulier in of mail naar marcel@b2bmarketeers.nl.

Keep inspired,

Marcel Nanning

Lees ook:

Vragen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Vraag/opmerking

Follow @b2bmarketeers

Picture by Shutterstock