Over b2bmarketeers.nl

marcel nanning founder b2b

B2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen.

Op dit Content Marketing Platform vind je handige tools, cases, visies en marketing theorieën die verband houden met business-to-business marketing. We behandelen de meest uiteenlopende domeinen waar de marketeers vandaag de dag mee te maken krijgt zoals:

Uitgangspunt & doelstellingen

b2bmarketeers.nl is eind 2011 gestart als eenmansblog voor marketeers en in korte tijd uitgegroeid tot een levendige site met diverse gastbloggers en leuke, prikkelende artikelen en reacties. Daarnaast groeit de kennisbank iedere dag en weten steeds meer marketeers, commerciële professionals en ondernemers de site te vinden. De doelstelling van het platform is simpel:

Jou helpen een betere b2b marketeer te worden!

Bekend van…

Ook bloggen over b2b marketing?

Je kunt b2bmarketeers.nl helpen om een kompas te worden voor de b2b professional door jouw ervaringen, tips of visie te delen! Als je mee wilt schrijven over business-to-business marketing gerelateerde onderwerpen, ben je van harte welkom. Copywriters, Marketeers, SEO/SEA specialisten, iedereen is welkom als blogger. Ook zijn we op zoek naar bureau’s, ondernemers en marketeers die hun (succes) campagnes willen delen met collega’s. Een bijzondere projectaanpak, een creatief concept, een succesvolle campagne? Presenteer je case of artikel op b2bmarketeers.nl. Hier kunnen collega marketeers van leren en uiteraard zet jij je bureau, je klant en je campagne nog een keer in de kijker.

Adverteren?

Profiteer van het bereik van b2bmarketeers.nl en promoot jouw producten en diensten via onze website, de e-mail nieuwsbrief en social media kanalen.

Content Marketing & SEO advies ?‍

Middels het online magazine www.b2bmarketeers.nl hebben we veel kennis opgedaan over bloggen, hoe je goed vindbaar wordt in zoekmachines en hoe je succesvol kunt worden door Content Marketing/Inbound Marketing op de juiste manier in te zetten.

Een voorbeeld: dit jaar hebben we ons bereik bijna verdubbeld! Zie hier een maand uit 2019 vergeleken met dezelfde maand in 2020. Door een aantal slimme content marketing en SEO hacks is deze groei ingezet (en zet deze zich door!)

Als je hier meer over wilt weten? Vul onderstaand contactformulier in en leer hoe jij jouw groei kunt hacken met content marketing en seo!

Keep inspired,

Marcel Nanning

Vragen? Mail marcel at b2bmarketeers.nl

Follow b2bmarketeers

content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.