Bloggen op b2bmarketeers.nl

SUPER! Je overweegt te bloggen voor b2bmarketeers.nl. Daar zijn we blij mee want daar draait b2bmarketeers.nl om; het delen van informatie en inzichten over b2b marketing. We krijgen vaak vragen over het aanleveren van artikelen. Een aantal tips voor het aanleveren van artikelen voor b2bmarketeers.nl:

Aanleverspecs

Redactieformule

Er zijn drie punten binnen de redactieformule waar artikelen aan getoetst worden:

1. Inhoudelijke connectie met b2b marketing
Bezoekers van b2bmarketeers.nl verwachten inhoudelijke content die aansluiten bij de B2B Marketing Professional. Artikelen worden daar dus ook aan getoetst. Uiteenlopende onderwerpen zijn interessant: Social Media, Content Marketing, ABM, SEO, Marketing Automation, Marketing Operations, de relatie tussen Sales en Marketing, you name it! Niets is te gek; mits relevant voor de B2B Marketing Professional.

2. Kwaliteit
Artikelen dienen van een bepaald kwaliteitsniveau te zijn. Tjah, wat dat niveau precies is, laat zich lastig kwantificeren en is een kwestie van het timmermansoog van de auteur en de redactie.

3. Uniek artikel
Het artikel wordt als eerste aangeboden en geplaatst op b2bmarketeers.nl. Als een artikel al eerder is verschenen op een website of blog, posten wij het niet. Lezers van b2bmarketeers.nl zijn gewend aan unieke content. Het later doorplaatsen van het artikel op andere websites is uiteraard geen probleem.

Tip: neem deze checklist nog even door voordat je het artikel indient: https://www.b2bmarketeers.nl/gratis-killer-b2b-blog-checklist

Heel veel succes met je artikel en we zien het graag verschijnen!

Stuur je artikel naar: marcel b2bmarketeers.nl

content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.