Disclaimer

B2bmarketeers.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze website plaatsen en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van B2bmarketeers.nl.

B2bmarketeers.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van B2bmarketeers.nl.

B2bmarketeers.nl besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. B2bmarketeers.nl aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

B2bmarketeers.nl bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.

Creative Commons

B2bmarketeers.nl houdt zich aan de Creative Commons. Dat betekent dat elke auteur van het stuk afzonderlijk de copyrights bepaalt. Bij sommige artikelen berusten daarom de volledige auteursrechten bij de auteurs, fotografen en/ of andere geestelijk eigenaren van de stukken. In andere gevallen mag je het werk gedeeltelijk kopiëren, hergebruiken of verspreiden, als je de bron en de auteur van het artikel vermeldt.

Meer informatie over de Creative Commons 3.0 Nederland License vind je bij Creative Commons.

 

content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.