onder de aandacht bij b2b nederland?

Leadgeneratie? Branding? Vacatures? Events promoten? Kies uit de optie die past bij jouw organisatie! b2bmarketeers.nl is het nummer 1 platform voor B2B marketing professionals in het Nederlands taalgebied. Profiteer van ons bereik met een promotie-optie die past bij jouw uitdaging. 

900
Unieke bezoekers
50
Pagina weergaven
300
Abonnees

Bereik & leadgeneratie 🚀

Sponsored post/JOB promo

Een aangeleverde blogpost of vacature, uiteraard inclusief link naar jouw website. Een maand premium position in de blogroll. 

 

E-mail newsletter banner

Direct in de inbox bij 1200 marketeers? Jouw advertentie (afbeelding plus tekst) gaat mee in onze veelgelezen nieuwsbrief. 

B2B Bureau Listing (TIP!)

Dit is bijna een musthave voor ieder b2b marketing bureau in Nederland of Belgie. Ook een slimme keuze voor Saas bedrijven die zich richten op marketeers. Inclusief blogpost plaatsing en andere voordelen!

Interview blogpost

Onze copywriter belt je voor een telefonisch interview en verwerkt dit tot een knaller van een artikel op b2bmarketeers.nl. 

EVENT Promotion pack 🏆

Jouw webinar of (online) event op onze event-calender inclusief banner, blogpost en e-mailshot? Doen! 

In-post banner

Werk aan je zichtbaarheid en profiteer van onze in-post banner positie welke in 85% van onze content zichtbaar is. 

Maatwerk?

Wij denken graag mee om van jouw campagne een succes te maken. Deel jouw uitdaging met ons en denk samen met ons jouw ideale campagne uit. 

Tientallen opdrachtgevers gingen je voor 🧙‍♂️

We zijn er trots op dat we vele opdrachtgevers hebben geholpen bij het promoten van hun diensten onder de vele b2b marketing professionals die deze site dagelijks bezoeken. Van event en webinar promoties tot leadgeneratie. Van vacature’s tot bureau-presentaties in onze felbegeerde directory; voldoende succesverhalen! Wil jij ook profiteren van b2bmarketeers.nl? Neem dan nu contact met ons op en start meteen! 

MENU

Back