Jelba

Vind hier het B2B Marketing Bureau met het specialisme voor jouw job. Zoek je een B2B Bureau met de focus op Content Marketing? Of een specialisatie in Online Marketing? Of een bureau dat zich richt op B2B Marketing Automation? Wij hebben de B2B Marketing Bureau’s, softwareleveranciers en opleiders in kaart gebracht. Zoek via een keyword of blader door de categorie√ęn. 

Jelba
Uitgebreide omschrijving organisatie

Ons pad is kraakhelder. Wij weten voor welke branches wij willen werken en voor welk type ondernemingen wij de beste resultaten halen. Ook is onze aanpak sinds onze oprichting onveranderd duidelijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten. Wij hebben dan ook geen lang verhaal nodig om uit te leggen wat onze essentie is.

MISSIE
Wij cre√ęren omzet voor B2B bedrijven door de bouw, implementatie en de uitvoering van digitale verkoopkanalen. Instappen is tegen een laag risico. Wij durven ons mede af te laten rekenen op het resultaat.

AMBITIE
Onze klanten zijn onze ambassadeurs en wij zijn trots om hun collega’s te zijn. Wij kiezen voor elkaar en wij brengen elkaar commercieel succes.

ONS DNA
Wij doen. Digitaal verandert iedere markt en ieder verdienmodel. Wij zijn rupsen en het zit in ons instinct om mee te veranderen. Wij zijn gulzig naar business voor onze klanten.

STRATEGIE
Neerzetten van zelfsturende digitale B2B topteams. De meest hoogwaardige kennis, technologie, inzichten en B2B online marketing beschikbaar maken tegen een laag risico voor onze klanten.

Waarom kiezen voor Jelba?
U weet dat er online kansen voor uw bedrijf zijn, u weet dat 98% van de professionele inkopers online zoekt. U wilt meer omzet uit nieuwe- en bestaande klanten door online acties. Alle B2B internet marketing experts bij Jelba fungeren als de online marketingafdeling voor de klant. Wij zijn uw collega’s. Zo acteren wij ook.

Als specialist in B2B leadgeneratie en B2B e-commerce binnen de agrarische sector, bouw, industrie, transport en logistiek weten wij als geen ander dat het opzetten en up-to-date houden van een B2B website of B2B webshop een enorme uitdaging is. Wij formuleren een digitale groeistrategie, bouwen de website en gaan het vervolgens runnen door effectieve B2B online marketing.

Wilt u maximaal profiteren van de digitale kansen in B2B en instappen tegen een laag risico? Dan is Jelba de partij die u zoekt.

Telefoonnummer bedrijf
0)30 227 14 23
Business Address
Wolvenplein 27
Postcode
3512 CK