Sellian

Vind hier het B2B Marketing Bureau met het specialisme voor jouw job. Zoek je een B2B Bureau met de focus op Content Marketing? Of een specialisatie in Online Marketing? Of een bureau dat zich richt op B2B Marketing Automation? Wij hebben de B2B Marketing Bureau’s, softwareleveranciers en opleiders in kaart gebracht. Zoek via een keyword of blader door de categorie√ęn. 

Korte omschrijving organisatie

Iedereen heeft recht op goede sales, maar goede sales liggen niet altijd binnen handbereik. Toch is verkoop de meest cruciale factor voor het succes van een onderneming. Zonder verkoop geen klanten, zonder klanten geen werk en zonder werk geen inkomsten.

Uitgebreide omschrijving organisatie

Iedereen heeft recht op goede sales, maar goede sales liggen niet altijd binnen handbereik. Toch is verkoop de meest cruciale factor voor het succes van een onderneming. Zonder verkoop geen klanten, zonder klanten geen werk en zonder werk geen inkomsten. Veel MKB-bedrijven leggen te weinig focus op sales en het benaderen van prospects. Vaak komt dit door het gebrek aan middelen en mankracht om hedendaagse technieken toe te passen in acquisitie. Daar zijn wij voor.

Bij Sellian zorgen wij voor de koppeling tussen uw verhaal, doeltreffende marketing en slimme sales. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en een team van professionals die excelleren in marketing en sales. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf sneller kan groeien.

Maatwerk & Partnership

Sellian biedt daarbij maatwerk op basis van partnership, hetgeen zoveel betekent dat wij ons willen committeren aan uw succes. Zo'n partnership duurt wat ons betreft minimaal een jaar, en daartoe bieden onze basisdienstverlening aan voor een vast maandbedrag. Zaken die specifiek voor uw situatie van belang kunnen zijn of een tijdelijk karakter hebben kunnen als meerwerk afgenomen worden. Wij vormen een krachtige aanvulling op uw marketing en salesteam. U zult gegarandeerd meer omzet genereren.