Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digital Marketing in 1 Day – 20 november 2014

20 november 2014 @ 08:30 - 17:00

€189
Digital Marketing in One Day

Digital marketing in 1 day 2014 : Keynote spreker Jonathan MacDonald vertelt over de digitale veranderingen waarin de mens centraal staat, de mens die zoekt naar inspirerende content. Dat weet ook Jordi van de Bovenkamp, de Grappigste Twitteraar van 2013, die inmiddels meer 45.000 volgers elke dag weet te raken. En er is focus op b2b met cases van o.a. Heembouw & Imtech. Alleen daarom mag je Digital Marketing in 1 Day 2014 niet missen!

Schrijf in met de kortingscode MPBBMDIM en ontvangen €50,- korting!

Elke b2b marketing- en communicatieprofessional  gebruikt digital marketing tools en software. Daarom duiken we hier vol in bij Digital Marketing in 1 day. En sommige bedrijven en vakgenoten doen dat op een opvallende en succesvolle manier zoals zal blijken tijdens de verkiezing van de Digital Marketing Professional Award en de B2B cases van de IndustrialSocialMedia Award.

Wat kun je nog meer verwachten?

Digital Marketing in 1 Day is voor iedereen die betrokken is bij digital marketing & communicatie, social media en innovatie. In één dag vergaat u praktijkkennis en komt u in contact met vakgenoten. Met meer dan dertig sessies, gegeven door verschillende organisaties kunt u volop meedelen in kennis en ervaring van vakgenoten. Digital marketing & communicatie aspecten op het gebied van strategie, praktijk, verandermanagement en Marketing Automation komen aan bod. Speciale focus ook op B2B met bijvoorbeeld cases van Heembouw & Imtech. Ook zijn er interessante sprekers als:

Suzanne Erkel, Twitter Nederland, Suzanne Bussman – Van Es, Itho Daalderop, Christopher Nash, SiteCore, Marion Blankers, Interpolis en meer!

Voor wie is Digital Marketing in One Day interessant?

Het programma is opgesteld voor strategische en uitvoerende managers en professionals binnen marketing & communicatie. Het programma is zorgvuldig samengesteld voor functies binnen middelgrote en grote organisaties als: Chief Customer Officers, Chief Marketing Officers, Digital Marketing Directors, VP Digital Marketing, Heads of Digital Marketing, Marketing- en Sales Directeuren, Marketing managers, Sales managers, Brand Directors, Customer Experience Managers, Campagne managers, Database marketeers, Content managers, Communicatie managers, Customer Intelligence Managers, Managers Online/Internet, E-commerce managers, Webcare managers, Product managers en andere Marketing & Communicatie professionals.

Wat kost het?

Mede dankzij de sponsoren van dit evenement kun je voor maar € 189,– (excl. BTW) deelnemen aan deze studiedag. Uiteraard word je uitgebreid voorzien van koffie, thee, drankjes, lunch en is er gratis parkeergelegenheid. Als deelnemer maak je tevens kans op een gratis Post HBO opleiding.  Schrijf je nu in voor deze editie van Digital Marketing in 1 Day! Inschrijvingen via www.marketeers.nl ontvangen een korting van €50 en kunnen met de kortingscode MPBBMDIM voor slechts € 139,– excl. BTW per persoon een kaartje kopen. Elke deelnemer ontvangt ook het boek “Best of Global Digital Marketing”. Schrijf je direct in: http://www.digitalmarketingin1day.nl/inschrijven.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden via www.digitalmarketingin1day.nl

Gegevens

Datum:
20 november 2014
Tijd:
08:30 - 17:00
Kosten:
€189
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.digitalmarketingin1day.nl/

Organisator

Customer Talk
Telefoon
038-4673300
E-mail
service@lumido.nl

Locatie

Spant
Dr. A. Kuyperlaan 3
BUSSUM, 1402 SB Nederland
+ Google Maps