Haarlemse startup Online Succes haalt investering binnen van €300.000

door Marcel Nanning | Last Updated:   9 maart 2017

online succes screenshotHet Haarlemse softwarebedrijf Online Succes, dat B2B marketeers helpt het succes van hun verkoopteam te vergroten, heeft €300.000 groeigeld ontvangen van privé-investeerders. De Online Succes software geeft je inzicht in welke bedrijven èn personen je website bezoeken. Het zet hiervoor o.a. hun eigen technologie in en hun partnership met de marktleider in bedrijfsinformatie, Company.info.
Alex Vermeule, directeur Online Succes: “Deze investering stelt ons in staat om verder te investeren in het product en de groei van ons bedrijf. Het is een mooie stap in onze reis en wat ons betreft zijn we net begonnen.”

Frank Husmann, mede-oprichter Online Succes vervolgt: “Zelfs met de best presterende online marketing campagne, blijft gemiddeld 97 procent van je websitebezoekers onbekend. Met Online Succes zet je de onzichtbare interesse op je website om naar een database van bedrijven en personen die je actief kunt benaderen. Het is een van de meest eenvoudige methodes om leads te verzamelen.”

 

Online Succes lanceerde in Nederland in maart 2015 en inmiddels maken ruim 1.200 bedrijven dagelijks gebruik van de software. Er is ondertussen een groot aantal betalende klanten waaronder SDU, Payper en Eneco. Het groeigeld stelt Online Succes in staat om extra ontwikkelaars en salesmensen aan te nemen.

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.