online succes screenshotHet Haarlemse softwarebedrijf Online Succes, dat B2B marketeers helpt het succes van hun verkoopteam te vergroten, heeft €300.000 groeigeld ontvangen van privé-investeerders. De Online Succes software geeft je inzicht in welke bedrijven èn personen je website bezoeken. Het zet hiervoor o.a. hun eigen technologie in en hun partnership met de marktleider in bedrijfsinformatie, Company.info.
Alex Vermeule, directeur Online Succes: “Deze investering stelt ons in staat om verder te investeren in het product en de groei van ons bedrijf. Het is een mooie stap in onze reis en wat ons betreft zijn we net begonnen.”

Frank Husmann, mede-oprichter Online Succes vervolgt: “Zelfs met de best presterende online marketing campagne, blijft gemiddeld 97 procent van je websitebezoekers onbekend. Met Online Succes zet je de onzichtbare interesse op je website om naar een database van bedrijven en personen die je actief kunt benaderen. Het is een van de meest eenvoudige methodes om leads te verzamelen.”

 

Online Succes lanceerde in Nederland in maart 2015 en inmiddels maken ruim 1.200 bedrijven dagelijks gebruik van de software. Er is ondertussen een groot aantal betalende klanten waaronder SDU, Payper en Eneco. Het groeigeld stelt Online Succes in staat om extra ontwikkelaars en salesmensen aan te nemen.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief 🤗🚀 2000+ marketing professionals gingen je voor!