A5tien

Vind hier het B2B Marketing Bureau met het specialisme voor jouw job. Zoek je een B2B Bureau met de focus op Content Marketing? Of een specialisatie in Online Marketing? Of een bureau dat zich richt op B2B Marketing Automation? Wij hebben de B2B Marketing Bureau’s, softwareleveranciers en opleiders in kaart gebracht. Zoek via een keyword of blader door de categorieĂ«n. 

Categorie
Korte omschrijving organisatie

Maak van je merk een A-merk. Met de juiste B2B merkstrategie en tactische inzet van middelen bouwen wij met jouw merk een stevige breinpositie bij je doelgroep.

Uitgebreide omschrijving organisatie

Merkstrategie voor b2b

B2B merkstrategie gaat bij A5tien over het creëren van merkbare meerwaarde. Voor je organisatie, maar meer nog voor jullie klanten en relaties. Onze visie en aanpak richt zich op het maken van een A-merk; van uw organisatie, van uw product of dienst en met uw klant als centraal middelpunt. Een A-merk vanuit de beleving en perceptie van uw doelgroep.

Dat doen we door te investeren in waardevolle verbindingen. Heel concreet verbindingen tussen bedrijven, tussen mensen, tussen vraag en aanbod. Maar ook op een dieper niveau, verbindingen tussen klantbehoeften en merkassociaties.

Waarom dat voor uw bedrijf relevant is en wat u dat oplevert? Om te beginnen een krachtige merkboodschap die resoneert en consistent aanwezig is in uw marketing, communicatie en sales. Daarmee wordt uw merk een belangrijk bedrijfsmiddel naar een duurzaam langetermijn-concurrentievoordeel.

Lees ook het artikel: Ontdekkingstocht naar de betekenis van B2B merkstrategie voor het MKB.

Meer over onze visie op B2B marketing en merkstrategie en onze pragmatische A5tien-methodiek leest u op onze website.

 

 

 

Telefoonnummer bedrijf
085 – 06 53 712
Business Address
Dorpsplein 2
Heerjansdam
Postcode
2995 BS