Spotler

Vind hier het B2B Marketing Bureau met het specialisme voor jouw job. Zoek je een B2B Bureau met de focus op Content Marketing? Of een specialisatie in Online Marketing? Of een bureau dat zich richt op B2B Marketing Automation? Wij hebben de B2B Marketing Bureau’s, softwareleveranciers en opleiders in kaart gebracht. Zoek via een keyword of blader door de categorieën. 

Spotler
Korte omschrijving organisatie

Prettige software, praktische educatie, snelle support en persoonlijke coaches zorgen ervoor dat marketeers al jarenlang succesvol werken met de software van Spotler. Alle functies en diensten zijn erop gericht om hen de volledige controle over de software te geven en hen te voorzien van alle kennis om de software slim in te zetten. Speciaal voor B2B-marketeers hebben we Spotler B2B ontwikkeld dat e-mail marketing automation én leadgeneratie op een praktische manier bij elkaar brengt.

Uitgebreide omschrijving organisatie

Spotler maakt e-mail marketing automation én leadgeneratie makkelijker


Prettige software, praktische educatie, snelle support en persoonlijke coaches zorgen ervoor dat marketeers al jarenlang succesvol werken met de software van Spotler. Alle functies en diensten zijn erop gericht om hen de volledige controle over de software te geven en hen te voorzien van alle kennis om de software slim in te zetten. Speciaal voor B2B-marketeers hebben we Spotler B2B ontwikkeld dat e-mail marketing automation én leadgeneratie op een praktische manier bij elkaar brengt:

E-mail marketing automation

Spotler B2B biedt marketeers de mogelijkheid om gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen. Maar dat niet alleen! Je maakt ook snel en gemakkelijk je formulieren en landingspagina’s op of je integreert deze formulieren in je website. Door middel van een automatische campagne kun je aanvragers van je content direct een e-mail toesturen met daarin het juiste document. Je kunt zelfs instellen dat ze na hun aanvraag een serie van e-mails ontvangen met aanvullende relevante informatie.

Maak leads van je bezoekers

Spotler B2B biedt B2B-marketeers daarnaast krachtige mogelijkheden om via email én website leads te genereren en te nurturen. Met de Spotler leadgeneratie module worden anonieme websitebezoekers inzichtelijk gemaakt en kunnen contacten uit je e-mailbestand worden herkend op je website en kun je zien welke pagina’s zij allemaal bezoeken:

•      IP look-up – bedrijfsherkenning
•      Webtracking van e-mailcontacten
•      Leadscoring en alert notificaties

Marketingpower, simplification en security sinds 2004

Spotler is in juni 2017 ontstaan na het samengaan van zusterbedrijven Blinker (e-mailmarketing bureau) en MailPlus (ESP). Beide bedrijven zijn sinds 2004 actief. Blinker en MailPlus hebben een leidende positie in Nederland opgebouwd als het gaat om het ontwikkelen en leveren van krachtige e-mail marketing software en diensten. Met name in het midmarket segment in de B2B, e‑commerce en in de non-profit sector. Hier zijn ambitieuze marketeers zelf actief met e‑mail marketing automation en zij behalen dankzij Spotler zelf met veel plezier hun resultaten. Simplification is altijd een belangrijk speerpunt geweest in de ontwikkeling van de software.

Spotler is gevestigd in Zoetermeer en heeft inmiddels meer dan 70 medewerkers, die zich met veel passie inzetten voor de 5.000+ marketeers en communicatieprofessionals die dagelijks met de software van Spotler werken. Sinds november 2016 heeft CNBB Venture Partners uit Rotterdam een meerderheidsbelang in het bedrijf en helpt het Spotler met het realiseren van verdere (internationale) groei. Dit heeft in juni 2018 o.a. geresulteerd in de acquisitie van het Britse SaaS-bedrijf CommuniGator (B2B Marketing Automation software). Spotler is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent voor gebruikers van Spotler o.a. veilig werken met klantdata.

Telefoonnummer bedrijf
+31 (0)88 – 103 09 99
Business Address
Boris Pasternaklaan 16, Zoetermeer
Postcode
2719 DA