nummer 1 met content marketing & SEO 🏆

🧙‍♂️ Online course voor high level content marketing en nummer 1 posities op moeilijke keywords

Content marketing succes methode

Al meer dan 12 ben ik actief in de marketing en bezig met de online marketing wereld. In de laatste jaren heb ik b2bmarketeers.nl uit laten groeien tot een platform met meer dan 12.000 unieke bezoekers per maand; een verdubbeling ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar (2019). En ook met meerdere nummer 1 rankings op relevante keywords met hoge concurrentie!

seo content marketing groei

Ik heb de afgelopen jaren heeeel veel content marketing beoefend, onderzoek gedaan en trainingen gevolgd. Al deze kennis heb ik samengepakt in een methode die ik zelf toepas. Deze methode is de afgelopen jaren steeds verder door ontwikkeld en verfijnd. Nu staat hij als een huis en vormt het een garantie voor een werkzame en effectieve content marketing strategie. Een strategie (met operationeel plan) waarmee je relevante traffic genereert op concurrerende keywords. Ik weet zeker dat deze methode ook werkt voor jouw uitdaging!

Welke modules komen aan bod?

Een visie op content marketing & SEO

Content Marketing en SEO voor de grote mensen wereld: doe mee met de big boys; DIT IS HUN GEHEIM! Oke, dat is een beetje te sales-achtig. Serieus nu; in deze module duiken we in de essentie van een steengoede content marketing strategie die bijdraagt aan jouw SEO.

Een concreet content marketing plan

Wat kun je concreet gaan doen om snel dat resultaat te bereiken? Hierbij kijken we naar voorbeelden die ik heb toegepast om www.b2bmarketeers.nl te laten groeien tot een grote site die pagina- en nummer 1 posities scoort op concurrerende zoekwoorden.

Tactische en operationele tips

Hoe bouw je je content op? Hoe zorg je dat jouw content gelezen wordt en hoe pak je dat aan?

Tips & tools

Welke tools kun je gebruiken om jouw content marketing en SEO strategie te ondersteunen en te versnellen?

"Marcel is een ervaren content marketeer en zorgt voor kay harde resultaten. En het is nog prettig samenwerken ook!"
Willem
b2b marketeer

wie ben ik dan precies?

Marcel, een b2b marketing nerd die gelooft in kennisdeling. Ik heb aan de bureauzijde en de klantzijde mogen leren hoe content marketing naar een hoger niveau kan worden getild. Van kleine tot grote bedrijven heb ik geleerd hoe het spel werkt. Al de lessen pas ik dagelijks toe op www.b2bmarketeers.nl; een site die in 1 jaar tijd een hockey-stick growth laat zien door mijn content marketing methodiek. Ik heb hiermee groei laten zien op concurrerende zoekwoorden waar hele goede SEO marketeers ook op willen ranken! Dat is gelukt en dat geeft zo’n enorme kick! …deze methode werkt! 

Ik deel deze graag met iedereen die wil groeien met content marketing. Voor slechts 249,- neem ik jou mee via deze online training in mijn journey en vooral hoe je met content marketing succesvol wordt. Goeie deal, toch! 

 

Read More

marcel nanning content marketing strategie

Ja, ik wil scoren met content marketing

Ik ben enthousiast en wil deze training graag volgen!

Content productie

Blogs, landingpages, whitepapers, e-books? Wij helpen bij het maken van de best scorende content! 

 

Read More

Content inzet

Hulp bij de inzet van de goudmijn; de content assets. Als ervaren Marketing project manager help ik bij de juiste inzet van de content zodat er resultaten uitkomen. 

 

Read More

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder