Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The digital future of B2B 2016

28 juni 2016 @ 08:00 - 17:00

digitalfutureb2b2016

LEER VAN EXACT, IBM, NUON, CISCO, SELECTA, AFAS EN ANDERE B2B MERKEN HOE JE ONLINE SUCCESVOL KUNT WORDEN.

Digital future of B2B is hét event over de digitale toekomst van B2B marketing & sales.
Een dag voor directieleden, marketing­ en salesmanagers om kennis en inspiratie op te doen voor een succesvolle online aanpak.

Het programma omvat in √©√©n dag de Why, How en What van de digitale toekomst van B2B Marketing en Sales. Met meer dan 20 sessies, workshops, inspiratie,¬†tips & tricks en demo’s is dit een van de meest omvangrijke B2B marketing events van dit moment.

Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk. Je ontvangt een uniek inkijkje in de krachtige cases van sprekers die ons leren hoe zij de weg naar online succes hebben afgelegd. Naast succesverhalen leer je hoe jij deze verandering concreet op gang kan brengen. We sturen je naar huis met vernieuwd inzicht in de beschikbare software, best practices, methodes en adviezen om zelf als bedrijf online succes te behalen.

De onderwerpen zijn: online marketing/sales, marketing automation, inbound marketing, inbound sales, marketing & sales alignment, content marketing, online leadgeneratie en veel, veel meer…

Als mediapartner van Digital Future of B2B mogen we ‚ā¨100,- korting bieden op¬†Premium Ticket #DFB2B¬†¬†toeganskaarten¬†(de code werkt niet op een¬†early bird ticket). Gebruik deze code bij de bestelling:¬†5013682497

Meer informatie & tickets

Bekijk het verslag van Digital Future of B2B 2015

Gegevens

Datum:
28 juni 2016
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.webs.nl

Organisator

Webs
Telefoon
040 232 46 11
Bekijk de site van Organisator

Locatie

High Tech Campus Eindhoven, Conference Centre The Strip
High Tech Campus 1
Eindhoven, noord-brabant Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie