Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Onderwijscongres 2019

16 mei 2019

€556
onderwijscongres afbeelding2

Op 16 mei wordt het grootste onderwijscongres van Nederland georganiseerd. In een dagvullend programma met meer dan 20 masterclasses over vijf verschillende thema’s worden honderden bezoekers meegenomen in de laatste ontwikkelingen. Werk je in het onderwijs of juist als leverancier voor onderwijsinstellingen? Wil je kennis opdoen of juist netwerken? Kom dan naar Het Onderwijscongres!

Op dit congres worden honderden marketeers, communicatieprofessionals, decanen, managers en directieleden van Nederlandse onderwijsinstellingen verwacht. Zij worden door nationale en internationale topsprekers meegenomen in de volgende vijf thema’s:

  • Arbeidsmarkt & Samenwerking
  • Innovatie in het onderwijs
  • De juiste studiekeuze
  • Onderwijs op maat
  • Marketing en Communicatie

Enkele sprekers zijn Jan Peter Balkenende, Jet Bussemaker, Jelle Jolles, Paul Kirschner en Toon Gerbrands. Als afsluiter heeft de organisatie Arne Duncan uitgenodigd. Duncan was van 2009 tot en met 2016 minister van Onderwijs in Amerika onder beide regeerperiodes van Barack Obama. Hiermee is hij één van de langst zittende ministers van Onderwijs in de Amerikaanse geschiedenis. Hij doet een boekje open over zijn ambtstermijn, biedt tips voor het Nederlandse onderwijssysteem en vertelt over het boek dat hij zelf schreef: How schools work.

Bekijk de schematische weergave van het programma via deze link.

Het congres wordt georganiseerd door onderzoeksbureau Markteffect. Markteffect is al meer dan 10 jaar marktleider op het gebeid van onderzoek in het onderwijs. Markteffect is een full service onderzoeksbureau uit Eindhoven en telt +- 50 medewerkers.

Tickets

Tickets voor het congres hebben normaliter een prijs van € 795,-. Omdat B2B Marketeers partner is van het congres, mogen wij u een exclusief aanbod doen dat geldig is t/m 31 maart. Met de kortingscode KORTING30 krijgt u namelijk 30% korting en kunt u een ticket aanschaffen voor € 556,-! Tickets zijn verkrijgbaar via www.hetonderwijscongres.nl/tickets.

 

Gegevens

Datum:
16 mei 2019
Kosten:
€556
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hetonderwijscongres.nl/

Locatie

PHILIPS STADION EINDHOVEN
Frederiklaan 10A
Eindhoven, 5616 NH Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Markteffect
Telefoon
+31 40 239 22 90
E-mail
onderwijscongres@markteffect.nl
Bekijk de site van Organisator