Het b2b marketing platform b2bmarketeers.nl is doorlopend in ontwikkeling. Daarvoor werken we samen met verschillende partners en tools. We werken samen met onderstaande partners.

Lead identificatie tools

Online Success – Genereer leads via de website

Online succes

Online Success is een tool voor het identificeren van leads die de website bezoeken. Met deze zeer gebruiksvriendelijke software kun je nieuwe leads en verkoopkansen met behulp ontdekken, opwarmen en converteren. Een handige tool van Nederlandse

bodem waarmee je sales meer power geeft en je marketing een flinke sprong voorwaarts neemt! B2bmarketeers.nl gebruikt het al jaren voor meer inzicht in websitebezoekers waarop de content doorlopend wordt aangepast. Aan de andere kant gebruiken we het om adverteerders te vinden. Online Succes is vriendelijk geprijsd, super intiutief in gebruik en wordt ontwikkeld en ondersteund door een super leuk Nederlands team.

Klik hier om gratis te proberen


GetResponse – E-mailmarketing en meer

getresponse emailmarketing logoAls je met e-mailmarketing aan de slag gaat en daar een goede tool voor zoekt is GetResponse een aanrader. Deze laagdrempelige tool groeit snel in het aantal gebruikers en zit erg goed in elkaar. De tool komt met een hele hoop standaard templates, biedt mogelijkheden tot landingpages en automatische workflows.

Het is betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Je kunt het 30 dagen gratis uitproberen.

Klik hier om gratis te proberen


Funnel- CRM Software

funnel crm logoEen nieuwkomer op de CRM markt en hoe verfrissend! Een hele eenvoudige tool voor kleine en middelgrote bedrijven. De uitstraling is anders dan van alle ander CRM aanbieders. Ze groeien snel door slimme marketing en referral-programma’s.

De functies zijn eenvoudig maar doeltreffend. FunnelCRM heeft in korte tijd wereldwijd een aanwezigheid opgebouwd en is een challenger voor veel bestaande leveranciers.

Klik hier om gratis te proberen


Hosting – One.com

one com webhosting b2bEen hostingpartner is van groot belang voor de fundering voor b2bmarketeers.nl. Wij werken al jaren met One.com voor b2bmarketeers.nl en andere websites. De prijzen zijn scherp en de service is goed. Ook als er een issue is met WordPress staat de helpdesk van one.com voor je klaar.

Via chat of telefonisch. De hosting komt met een hoop aanvullende diensten en services zoals een eenvoudige WordPress implementatie, veiligheids updates en andere tools.

Klik hier voor meer informatie


Social Media Tool – SocialPilot

social pilot b2b marketingVoor het inplannen en monitoren van Social Media posts experimenteren we met verschillende tools. Een daarvan is SocialPilot. Voor ongeveer 25 a 30 dollar per maand heb je toegang tot een breed palet aan functionaliteiten zoals het inplannen van posts en resultaat rapportage. SocialPilot richt zich op B2B en B2C, op eindklanten en bureau’s.

Klik hier voor meer informatie


Social Media Afbeeldingen – Stencil

Stencil b2b logoEen razendsnelle manier om social media afbeeldingen te genereren of bewerken met citaten, emoticons en filters is door tools als Stencil. Een leuke snelle tool met veel mogelijkheden. Door een koppeling te leggen met Buffer (een soort SocialPilot, ook erg gaaf) kun je ze ook snel inplannen en posten.

Klik hier om gratis te proberen


Ontwerp en Design – Studio Paspoort

Een hele leuke club om zaken mee te doen en helemaal los te gaan op design-vraagstukken. Huisstijlen, drukwerk, logo’s, banners, advertenties; voor alle on- en offline huisstijldragers kun je terecht bij Studio Paspoort.

Check it out!