Welk MKB bedrijf in Nederland heeft het beste imago?

door Marcel Nanning | Last Updated:   3 mei 2012

b2bmkbEr zijn vaak onderzoeken naar het imago van grote, bekende ondernemingen zoals Apple, Rabobank, Philips, Google etc. Maar over het imago van MKB bedrijven in Nederland is nauwelijks iets bekend. B2b marketingbureau Referro uit Oisterwijk ziet hierin aanleiding tot het starten van een onderzoek en nodigt iedereen uit om bedrijven aan te dragen die een sterk imago hebben. Later volgt er een stemming en zullen we zien wie het beste MKB imago heeft in Nederland.

B2bmarketeers.nl vind dit een super initiatief en steunt dit uiteraard graag. Dus doe mee en geef voor 18 mei je favorite bedrijf door op deze site.

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.