Over b2bmarketeers.nl

B2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen.

Hoe het begon...

Eind 2011 is b2bmarketeers door Marcel Nanning gestart als eenmansblog voor marketeers. In korte tijd groeide het uit tot een levendige site met diverse gastbloggers en leuke, prikkelende artikelen en reacties. Daarnaast groeit de kennisbank iedere dag en weten steeds meer marketeers, commerci√ęle professionals en ondernemers de site te vinden. De doelstelling van het platform is simpel:

Jou helpen een betere b2b marketeer te worden!

Marcel Nanning Founder of b2bmarketeersnl

De cijfers

Onze ontwikkeling

2011
Een nieuw project

De url werd vastgelegd en de eerste artikelen kwamen online. Het logo van toen is ook niet meer te herkennen!

b2b nostalgic logo
2014
Jaar van vernieuwingen

De site had tractie. Met meer dan 5000 bezoekers per maand ging hij er echt toe doen. Adverteerders dienden zich aan en steeds meer mensen wilden graag meeschrijven. Er kwam een nieuw logo, we gingen software tools testen en schreven over topics als AI en Machine Learning.

b2b new logo
2020
The real deal

In 2020 kreeg de site een rigureuze update. De eenvoudige en unieke uitstraling verhoogde de conversie en de sitesnelheid gigantisch. We plaatsen meer uitgebreide artikelen en zien dat dit werkt. De nummer 1 posities op belangrijke keywords komen terug. Belangrijker nog; de bezoekers blijven langer plakken en we krijgen steeds meer positieve reacties op de content.

b2bmarketeers design
2024
AI is here to stay

De AI-hype zorgt voor nieuwe kansen...en uitdagingen! We zien gelukkig nog steeds een stijging in het aantal volgers. Met meer dan 15.000 unieke bezoekers per maand en 2000+ e-mailabonnees zien we nog steeds groei. De strategie voor de komende jaren is gebaseerd op: Krachtige samenwerkingen voor unieke content, meer video en meer artikelen met voorbeelden uit de praktijk. Ook kun je bij ons terecht voor de beste b2b marketing opleidingen via onze partner Beeckestijn.

Hoe wij ons onderzoek financi√ęren

Om de site te onderhouden hebben we verschillende bronnen waarmee we de site financieren. Bij bepaalde artikelen zoals tool reviews kun je affiliate links tegenkomen. Als je hier op klikt en eventueel een tool aanschaft, krijgen wij daar een kleine commissie over. Niet alle aanbieders die we beoordelen zijn affiliates, maar we geven elke aanbieder een eerlijke kans. Alle reviews op deze site zijn gebaseerd op onze eigen ervaring, die van anderen en uitgebreid onderzoek. Mocht je ooit een vraag hebben over een review, neem dan gerust contact met ons op. Naast affiliate-inkomsten, werken we ook samen met marketingbureau's en andere partijen die graag hun content, evenementen of vacatures onder de aandacht willen brengen bij de doelroep.

Onze top bloggers!

Deze én 200 meer toppers, dragen bij aan succes van de community!


Edwin Vlems

Edwin Vlems

Comaxx

Ingrid Archer

Ingrid Archer

SpotonVision

Bart Waterchoot

Bart Waterschoot

Abel Talent

Elias Crum

Elias Crum

Marketing Guys


Bekijk hier alle auteurs

In de media...

b2bmarketeers is ook bekend van verschillende publicaties en participaties in de media. Click op onderstaande links voor meer informatie!

Praat met ons mee over...

Op dit Content Marketing Platform vind je handige tools, cases, visies en marketing theorie√ęn die verband houden met business-to-business marketing. We behandelen de meest uiteenlopende domeinen waar de marketeers vandaag de dag mee te maken krijgt zoals:

Onze partners

SE Ranking Interview
SE Ranking Interview
SE Ranking Interview
Beeckestijn

Samenwerken?

Content marketing en SEO

Middels het online magazine www.b2bmarketeers.nl hebben we veel kennis opgedaan over bloggen, hoe je goed vindbaar wordt in zoekmachines en hoe je succesvol kunt worden door Content Marketing/Inbound Marketing op de juiste manier in te zetten.
Als je hier meer over wilt weten? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden en leer hoe jij jouw groei kunt hacken met content marketing en seo!

Content marketing expert
Advertising

Advertentiemogelijkheden

Profiteer van het bereik van b2bmarketeers.nl en promoot jouw producten en diensten via onze website, de e-mail nieuwsbrief en social media kanalen. Van banners tot sponsored blogposts, van content samenwerkingen tot e-mailshots. Wij denken graag met je mee over hoe je het beste jouw doelen kunt bereiken.

Bloggen bij b2bmarketeers

Je kunt b2bmarketeers.nl helpen om een kompas te worden voor de b2b professional door jouw ervaringen, tips of visie te delen! Als je mee wilt schrijven over business-to-business marketing gerelateerde onderwerpen, ben je van harte welkom. Ook zijn we op zoek naar bureau’s, ondernemers en marketeers die hun (succes) campagnes willen delen met collega’s. Presenteer je case of artikel op b2bmarketeers.nl. Hier kunnen collega marketeers van leren en uiteraard zet jij je bureau, je klant en je campagne nog een keer in de kijker.

Content marketing expert

Contact

Samenwerken met b2bmarketeers? Je kunt ons op meerdere manieren bereiken.

Stuur een e-mail

marcel[@]b2bmarketeers.nl

Ook bloggen bij ons?

Bekijk mogelijkheden