Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Design Thinking in 1 Day 2018

18 oktober 2018 @ 08:45 - 17:30

€345
Design Thinking in One day 2018

Uber en ABN AMRO doen het al! Wanneer ga jij aan de slag met Design Thinking?

Ontdek in één dag alles over de innovaties in business modellen en klantervaring, implementatie binnen de organisatie en change management.

Klantinteractie

De eerste editie van vorig jaar was een groot succes. Daarom ook dit jaar weer Design Thinking in 1 Day. Ontdek hoe je een onderscheidende klantinteractie ontwikkelt met design thinking en service design.

Topsprekers

Leer van o.a. Uber, ABN AMRO hoe zij met deze uitdagingen omgaan en hun toepassing van service design en design thinking in de praktijk. En van aansprekende cases van de service design bureaus Livework en MOBGEN | Accenture Interactive, Tim Selders (Sharp Panda) en tenslotte een academische visie vanuit de TU Delft op dit onderwerp.

Dynamisch

Deze inspirerende dag vindt plaats in een interactieve setting met doorlopende sessies, workshops en een lekkere lunch. Netwerk met vakgenoten en aan het eind van de dag kan je succesvol aan de slag met Design Thinking!

Hot topics

Deze thema’s staan centraal tijdens Design Thinking in 1 day: het vertalen van klantinzichten naar omni-channel ervaringen, innovaties in business modellen en klantervaring, implementatie binnen de organisatie en Change management.

Organisaties als Uber, ABN AMRO delen hun toepassing van service design en design thinking in de praktijk. Toonaangevende service design bureaus Livework en MOBGEN | Accenture Interactive en Tim Snelders van Sharp Panda behandelen aansprekende cases. Verder geeft de TU Delft een academische visie op design thinking.

Kom donderdag 18 oktober 2018 naar Design Thinking in 1 Day te Leusden!

Als relatie van b2bmarketeers ontvang je €50 korting met code B2BDT50. Bekijk het programma & meld je aan!

Gegevens

Datum:
18 oktober 2018
Tijd:
08:45 - 17:30
Kosten:
€345
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.designthinkingin1day.nl/?utm_medium=banner1&utm_source=B2Bmarketeers&utm_campaign=dt

Organisator

Customer Talk
Telefoon
038-4673300
E-mail
service@lumido.nl

Locatie

Landgoed Leusderend
Leusderend 32
Leusden, 3832 RC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
088-1474111
Bekijk de site van Locatie