Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groothandel E-Commerce Event 2018

25 oktober 2018 @ 13:00 - 18:00

Gratis
b2b e-commerce event 2018

 

Op donderdag 25 oktober 2018 vindt het Groothandel E-commerce Event plaats in Rotterdam. Het  Groothandel E-commerce Event wordt georganiseerd door webdevelopmentbureau H1 en is gratis voor ondernemers en medewerkers van groothandels, merken, fabrikanten, importeurs en distributeurs. Het event richt zich specifiek op B2B e-commerce. Dus wil je meer weten over het verkopen van je producten aan zakelijke klanten via een webshop? Ben je benieuwd hoe anderen denken over de toekomst van de groothandel en de kansen in B2B e-commerce? Wil je leren van echte cases en geïnspireerd raken door aansprekende voorbeelden? Meld je dan snel aan!

Tijdens het Groothandel E-commerce Event delen experts ervaringen en concrete cases met het publiek. Ook bespreken zij de trends van nu en de kansen in de toekomst. Bezoekers kunnen deelnemen aan kennissessies die gericht zijn op de uitdagingen die zij ervaren. Er zijn drie rondes met elk drie sessies waaruit gekozen kan worden. Bezoekers krijgen handige tips die ze kunnen gebruiken om al de volgende dag aan de slag te gaan met B2B e-commerce!

Het evenement vindt plaats in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in de Rotterdam Science Tower. Meer weten of aanmelden?
Ga naar www.groothandelevent.nl

Gegevens

Datum:
25 oktober 2018
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://groothandelevent.nl/?utm_source=b2bmarketeers&utm_medium=eventpage&utm_campaign=GEE18

Locatie

ECE Rotterdam
MARCONISTRAAT 16
ROTTERDAM, Noord-Holland 3029 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie