Vacature | Managing Consultant Digital Marketing (Webs)

door Marcel Nanning | Last Updated:   7 december 2015

Tags:

Werken kun je overal. Groeien doe je bij Webs.

Full time, standplaats Eindhoven
www.webs.nl

Wie ben jij?

Jij ademt de digitale wereld, je hebt een sterke visie op online marketing, en jij vind het geweldig om, anders dan veel van je collega’s, in plaats van de usual suspects in de B2C juist B2B klanten te begeleiden in hun digitale transitie. En dan niet het standaard riedeltje van SEO en SEA, maar authentieke inbound marketing. Is dat een ja ? Dan moet je eens met ons in gesprek.

Wij zijn namelijk op zoek naar een online marketing consultant, die ons team gaat complementeren met parate (inbound) marketing kennis en ervaring. Jij ziet net als ons dat er nog een wereld te winnen is in de digitaal onvolwassen wereld van de B2B . En jij gaat daar samen met die klant in voorop. Je bent een kei in het opstellen en uitvoeren van online (inbound) marketingplannen en je weet mensen, op inhoud en vorm, mee te krijgen en te enthousiasmeren. We zijn op zoek naar iemand met minimaal 3 tot 5 jaar online marketing ervaring, die toe is aan een volgende stap en graag zelfstandig, proactief en op een ondernemende manier de marketing lijnen uit gaat zetten bij top B2B bedrijven.

Wat kom je doen?

Wat breng je mee?

Wat krijg je daarvoor terug?

Als jij je herkent in bovenstaande, is de rest alleen nog maar een formaliteit. Natuurlijk krijg je wat je verdient:

Interesse?

Klik hier voor meer informatie over de vacature of om te solliciteren.

 

solliciteer

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.