Breng nu uw stem uit op het MKB bedrijf met het beste imago

door Marcel Nanning | Last Updated:   30 mei 2012

Onlangs vroeg Referro om uw favoriete MKB bedrijf door te geven. Inmiddels is de TOP 25 klaar en kan er worden gestemd middels een POLL.

In tegenstelling tot het imago van de grote bekende ondernemingen zoals Apple, Rabobank, Philips, Google, etc…, is er over het imago van het MKB nauwelijks iets bekend. Daarom lijkt het Referro aardig om te onderzoeken of er belangstelling is om dit in kaart te brengen. Tot nu toe was er veel belangstelling, na de uitslag (28 juni) kijkt Referro of ze komend jaar een serieus onderzoek kunnen starten in samenwerking met een intermediaire organisatie op gebied van imago en MKB. Om te stemmen, klik hier.

Wilt u meer weten over dit initiatief? Klik hier.

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.