Verbeter je marketing met bedrukte pennen

door Redactie | Last Updated:   9 juli 2021


Als ondernemer zoek je altijd kansen om je doelgroep te bereiken. Wist je dat promotionele balpennen hier een fantastisch instrument voor zijn? Pennen zijn en blijven ontzettend handig om snel een notitie te maken. Hun populariteit, lage prijs en compacte afmetingen maakt ze ideaal voor marketingdoeleinden. Er is bovendien ontzettend veel keus qua kleuren, materialen en designs. Lees gauw verder en ontdek hoe je met bedrukte pennen een effectieve promotieactie organiseert.

Promotionele pennen: gewilde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde pennen staan in de top tien met meest populaire relatiegeschenken. Ze zijn gewild onder consumenten van alle leeftijden. Veel mensen hebben een altijd wel een pennetje op zak of in hun tas, want er zijn om de haverklap momenten dat je er ineens eentje nodig hebt: tijdens een telefoongesprek, bij een vergadering of een cursus enzovoort. Balpennen kun je voor weinig geld bestellen en laten bedrukken met het logo of de naam van jouw bedrijf. Je deelt ze gemakkelijk uit aan jouw relaties. Deze zullen deze kleine attentie erg waarderen en bij ieder gebruik zien ze jouw bedrukking. Dit herinnert ze keer op keer aan jouw bedrijf. Het voordeel hiervan is dat ze aan jouw producten en diensten zullen denken als ze die weer nodig hebben.

Pennen met reclameopdruk en het opzetten van promotieacties

Hoe maximaliseer je het effect van pennen met jouw reclameopdruk bij het opzetten van promotieacties? Je begint bij het nadenken over je doelstelling en je doelgroep. De pennen van je keuze dienen te passen bij je doelgroep en het door jou gewenste imago. Daarnaast speelt het type promotieactiviteit een grote rol. Met name de wijze waarop je de promotionele pennen wilt verspreiden is hierbij van belang:

Hoe kies je de beste pennen voor jouw reclamecampagne?

Let op de volgende punten bij het selecteren van promotionele pennen voor jouw bedrijf:

Foto door Lukas via Pexels

b2bmarketeers schrijft dagelijks over onderwerpen rondom b2b marketing, sales en ondernemen. Het doel van b2bmarketeers is: de b2b marketing professional helpen.
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.