Tooltip: Google Pagerank checken van alle pagina’s van je website in 1 keer

door Marcel Nanning | Last Updated:   12 januari 2014

Tags:

Een van de belangrijkste parameters voor de vindbaarheid van je website is de Google Pagerank. Er zijn meerdere on- en offline tools in omloop om deze Google Pagerank te checken. Eerder bespraken we op deze site al Google pagerankchecker. Het nadeel hiervan is vaak dat je de unieke url moet invoeren om de google pagerank te checken per pagina. Een handig tooltje waarmee je in 1 keer de pagerank kunt checken van alle pagina’s in je website is ParaMeter. Deze tool kun je downloaden en direct gebruiken om de pagerank van alle pagina’s in je website te checken.

Google Pagerank check alle pagina’s

De tool kan je verrassende inzichten geven in de pagina’s die de meeste authoriteit hebben en stelt je in staat direct je Online Marketing strategie aan te passen. Het kan zijn dat bepaalde pagina’s een onverwacht hoge pagarank blijken te hebben. Dit soort pagina’s kun je inzetten om andere pagina’s te laden met autoriteit.

Tool getest op Windows 8.

Download hier de tool

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.