Spotler lanceert nieuw product: leadgeneratie en e-mail marketing automation in 1 oplossing!

door Redactie | Last Updated:   15 mei 2020

E-mail marketing automation specialist Spotler heeft een nieuwe oplossing aan het productportfolio toegevoegd: Spotler B2B. In dit product komen e-mail marketing automation en leadgeneratie software samen. Zo worden B2B-organisaties in staat gesteld om naast het versturen van nieuwsbrieven, het inzetten van event driven (nurturing) campagnes ook van anonieme bezoekers mooie leads te maken.

Succesvolle e-mail marketing is meer dan alleen het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Spotler biedt uitgebreide toepassingsmogelijkheden om met je doelgroep te communiceren. Spotler B2B helpt om je resultaten te optimaliseren én om anonieme websitebezoekers te converteren naar herkenbare leads voor sales. In het laatste geval wordt op basis van IP(-adres) de match gemaakt tussen bezoekende organisatie en de bedrijfsnaam die bij de organisatie hoort. Zo wordt met Spotler B2B realtime inzichtelijk gemaakt welke organisaties je website bezoeken.

Waarom leadgeneratie software?

“Iedere B2B-marketeer genereert natuurlijk het liefst zoveel mogelijk goede Marketing Qualified Leads, zodat sales hen succesvol kan opvolgen. Dit kan via zowel offline als online kanalen. Maar 95% van je bezoekers op je website verlaat deze weer zonder enige actie te ondernemen.”, aldus Mark van den Berg, Commercieel Manager bij Spotler. Daarin biedt de leadgeneratie software van Spotler nu uitkomst.

Integratie met Spotler software

De techniek is opgenomen in de e-mail marketing automation software van Spotler. Als contacten in je e-mail bestand doorklikken vanuit een nieuwsbrief naar de website, wordt op basis van hun e-mail domein automatisch een koppeling gemaakt met het IP-adres van het bedrijf waar deze persoon werkt. Hierdoor is precies te volgen welke pagina’s dit contact heeft bezocht. Dat maakt het mogelijk om direct de juiste actie te ondernemen en Sales met genoeg munitie de MQL’s te laten converteren naar potentiële klanten.

Over Spotler

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation- en leadgeneratie software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

b2bmarketeers schrijft dagelijks over onderwerpen rondom b2b marketing, sales en ondernemen. Het doel van b2bmarketeers is: de b2b marketing professional helpen.
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.