Schrijf je in voor de B2B Marketing Award 2016

door Marcel Nanning | Last Updated:   15 oktober 2015

Tags: ,

Op 17 maart 2016 wordt voor de 7e keer de B2B Marketing Award uitgereikt tijdens het B2B Marketing Forum 2016. Inschrijven voor nominatie kan tot 30 januari 2016, een vakjury beoordeelt vervolgens de inzendingen. Vorig jaar won Canon Nederland de award met een zeer succesvolle Marketing- sales- en servicecase ‘‘The Exceptional Service Battle”.

 

Het B2B Marketing Forum is een initiatief van spotOnvision en staat geheel in het taken van ontmoetingen tussen B2B marketeers, geïnspireerd raken en het delen van kennis. Lees hier het verslag van het B2B Marketing Forum 2015.

Op de website http://www.b2bmarketingforum.nl/award vind je meer informatie over hoe bedrijven een case kunnen indienen. De vakjury voor de award van 2016 bestaat uit: Ment Kuiper, Nord van de Mosselaer en Marije van Donselaar.

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.