The Picnik is over – Online foto tool

door Marcel Nanning | Last Updated:   23 april 2012

Tags:

pixlr

“The Picnik is over”. Dat is het bericht op http://www.picnik.com/. Een handig fototooltje dat ik weleens gebruikte voor een snelle fotobewerking is verplaatst naar Google+. Maar er is nog hoop, we kunnen ook terecht bij Pickmonkey. Een eenvoudig tooltje met alle basic bewerkingsmogelijkheden.

Als je echter wat meer bewerking nodig hebt a la photoshop, is pixlr een goed alternatief. Vooral als je bezig bent met de website of social media profielen en direct een afbeelding nodig hebt of moet aanpassen. Pixlr is een soort uitgekleed online photoshop programma met een vergelijkbare interface. Online, praktisch en gratis en absoluut geen picnik!

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.