Win een pop-up office op een locatie naar keuze!

door Marcel Nanning | Last Updated:   23 december 2014

Tags:Heeft jouw onderneming grenzeloze ambities? Doe mee met Schiphol Go Multinational en win een pop-up office voor 4 weken op een Schiphol bestemming naar keuze! 

Jouw pop-up office op een locatie naar keuze

kun jij de Schiphol Go Multinational jury Met jouw pitch overtuigen? Dan zien we je terug in de finale, waarin we zien welke ondernemer dat felbegeerde pop-up office wint: vier weken lang ondernemen op de bestemming van jouw keuze. Inclusief vlucht en verblijf én een eigen kantoor. Plus ren personal assistant en een lokale reclamecampagne. Ben je klaar voor je eerste internationale zakelijke avontuur? Go Multinational!

Meer dan een wedstrijd

Go Multinational is bedoeld om de internationale dromen van ondernemend Nederland te laten zien en zakelijk Nederland te wijzen op kansen. Want die liggen er. Overal ter wereld. Als deelnemer wordt jouw bedrijf en jouw pitch zichtbaar op de site. Zo inspireren we elkaar.

Go international en doe mee! Naar de actiepagina!

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.