Op zoek naar nieuwe b2b-inzichten? Bezoek met korting het B2B E-commerce Congres op 28 oktober

door Marcel Nanning | Last Updated:   8 oktober 2014

Tags: ,

Bent u een b2b professional die klaar is voor een volgende stap in zijn (online) bedrijfsstrategie? Of verkoopt u nu b2c en heeft u plannen voor het opstarten van een b2b business? Tijdens het B2B E-commerce Congres op 28 oktober in Hotel Houten krijgt u een overzicht van wat er speelt binnen de b2b e-commerce markt. Dit event voor zowel doorgewinterde professionals als starters in b2b heeft een programma vol experts uit de branche die u van nuttige tips voorzien voor uw eigen bedrijf.

Leer bijvoorbeeld van Willem Vos (Staples) hoe u kunt inspringen op het veranderende klantgedrag en hoor van Henk Jan Gerzee (Elsevier) welke zaken uit de b2c praktijk u kunt gebruiken om b2b te verkopen.

Het B2B E-commerce Congres is uniek in Nederland, het enige congres dat zich specifiek richt op de uitdagingen van de B2B e-commerce professional.

Als lezer van b2bmarketeers.nl profiteert u van een aantrekkelijke korting. Gebruik de code B2BP14MAR terwijl u zich aanmeldt en bespaar €100.

Kijk voor het volledige programma op www.b2becommercecongres.nl en meld u direct aan.

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.