Adformatie Groep neemt Tijdschrift voor Marketing over van NIMA

door Marcel Nanning | Last Updated:   14 december 2012

Marketing tijdschriftHet merk Tijdschrift voor Marketing komt daarbij voor 100 procent in handen van Adformatie Groep. NIMA en Adformatie Groep hebben aangekondigd hun partnership te continueren. De nieuwe samenwerkingsovereenkomst geldt voor tenminste vier jaar. Marketeers zullen profiteren van deze overeenkomst, aldus Willem Sijthoff, eigenaar van Adformatie Groep: “Wij zijn verheugd dat we de jarenlange samenwerking tussen NIMA en Adformatie Groep hebben kunnen bestendigen. Deze nieuwe overeenkomst stelt ons in staat om de samenwerking met NIMA verder uit te bouwen, waardoor wij het marketing vak in Nederland nog beter op de kaart kunnen zetten. En met de overname van het Tijdschrift voor Marketing is een belangrijke pijler binnen ons portfolio gevuld.”

Eric van Arendonk, interim bestuursvoorzitter NIMA: “Door de nieuwe samenwerkingsovereenkomst zullen we meer voor onze leden kunnen bieden. De hernieuwde samenwerking met de Adformatie Groep biedt hiertoe alle mogelijkheden.”

Adformatie Groep is marktleider op het gebied van marketing- en communicatieuitgaven en omvat crossmediale titels zoals: Adformatie, Communicatie, Creatie, Marketing Online, Molblog en het grootste marketingcommunicatie-event van de Benelux: MARCOM. Het is hét kennis- en netwerkplatform voor de marcomprofessional. Het totale portfolio bestaat uit tijdschriften, nieuwsbrieven, websites, congressen, trainingen en een boekenuitgeverij. Adformatie Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep.

NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing is opgericht om de kwaliteit van marketeers te waarborgen door het ontwikkelen en afnemen van examens. Het bepalen van standaarden voor het marketingvak en zijn professionals stelt ons in staat de vaardigheden van marketeers te verbeteren, verbreden, verdiepen en vergroten. Kennisdelen en overdragen spelen hierbij een steeds belangrijkere rol. Vanuit een toetsingsinstituut is NIMA uitgegroeid tot een ontwikkelinstituut, waarbij de ontwikkeling van de marketeer centraal staat. NIMA biedt marketeers de ontwikkelagenda als leidraad voor het LifeLong Learning principe op ieder gewenst niveau en moment in je carrière. Een traject voor professionals die altijd willen blijven leren.

 

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.