Nieuwe Accountmanager Sales Business Efteling: Jochen van Eijck

door Marcel Nanning | Last Updated:   7 maart 2013

Tags:

Sinds kort versterkt Jochen van Eijck het Sales Business team van de Efteling. De Efteling heeft ruim 20 jaar ervaring als evenementenlocatie en –organisator voor de zakelijke markt. Hiervoor was Jochen werkzaam als accountmanager bij Arjan van Dijk Groep en daarvoor bij Bonheur Horeca Groep te Tilburg. Jochen “Ik ben bekend met de zakelijke markt en droom er al jaren van om bij de Efteling te werken. Mijn sprookje wordt hiermee werkelijkheid”.

Het Sales Business team van de Efteling bestaat uit vier accountmanagers, vijf projectmanagers en vijf sales support medewerkers. Zij verzorgen de gehele evenementenorganisatie van A tot Z. Met ruim 25 sfeervolle evenementenlocaties, een eigen afdeling Live Entertainment & Theaterproducties, een Culinair Centrum en specialisten op het gebied van licht en geluid is de Efteling dé ideale plek voor zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan (meerdaagse) congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen en bedrijfsfeesten van 20 tot 16.000 personen.

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.