Nooit meer wachtwoorden vergeten

door Marcel Nanning | Last Updated:   26 september 2011

KeePassMet de komst van de social networks komen er meer en meer inlognamen en wachtwoorden bij. Als marketeer heb je naast een hoop privé accounts ook een hoop zakelijke accounts te beheren. Een handige tool om overzicht te houden in je accounts en wachtwoorden is KeePass Password safe.

KeePass is een relatief kleine applicatie die gratis verkrijgbaar is vanuit een Open Source ontwikkeling.  Het is op meerdere manieren te installeren en kent ook een handige portable variant voor op USB sticks bijvoorbeeld. Je kunt in deze tool op verschillende manieren accounts invoeren en sorteren. Vanuit het programma ga je ook eenvoudig naar de betreffende website en kun je je inloggegevens overnemen. Er is ook een password generator zodat je automatisch hoogwaardige passwords kunt genereren.

Het is een gratis tool die vanuit de Open Source gedachte wordt doorontwikkeld en nog steeds vernieuwingen vertoont. Je kunt het dus eenvoudig zelf proberen, ik ben ook benieuwd naar je mening!

http://keepass.info/

 

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.