8 bureaus die uitstekend scoren en gespecialiseerd zijn in E-commerce

door Marcel Nanning | Last Updated:   22 januari 2021

In het huidige tijdperk waar consumenten continu online zijn is het voor de meeste organisaties niet alleen belangrijk om online zichtbaar te zijn, maar ook om over een e-commerce omgeving te beschikken die goed converteert en zodoende de omzet verhoogt. In samenwerking met Sortlist hebben wij 8 bureaus geselecteerd die u daar uitstekend mee kunnen helpen.

DRIIVN

Gevestigd in Amsterdam
25 mensen in het team

Expertises: E-commerce, Social media, Content Strategy, Digital Strategy, Online Advertising, Website Creation

wadm agency

WADM | Agency

WADM | Agency
Gevestigd in Barendrecht
20 mensen in het team

Expertises: E-commerce, Branding & Positioning, Design, Digital Strategy, Website Creation

Innovative brands

Innovative Brands

Gevestigd in Amsterdam
12 mensen in het team

Expertises: E-commerce, Branding & Positioning, Design, Digital Strategy,, Website Creation, Mobile App

Online Bazen

Online Bazen

Gevestigd in ‘s-Hertogenbosch
11 mensen in het team


Expertises: E-commerce, Online Advertising, Social media, Advertising, SEO, Digital Strategywerkt Online Bazen aan het realiseren van realistische en schaalbare doelen.

gravity

Gravity

Gevestigd in Amersfoort

32 mensen in het team
Expertises: E-commerce, Ergonomy (UX/UI), Digital Strategy, Website Creation, Web Application, Mobile App, Branding & Positioning

PXL.Widgets

PXL.Widgets

Gevestigd in Haarlem

130 mensen in het team
Expertises: E-commerce, Branding & Positioning, Digital Strategy, Mobile App

mProvement

mProvement

Gevestigd in Hilversum

8 mensen in het team
Expertises: E-commerce, SEO, Online Advertising, Social Media, Web analytics / Big data

Erecode

ERECODE

Gevestigd in Rotterdam

5 mensen in het team
Expertises: E-commerce, Web Application, Website Creation

Disclaimer: De 10 bureaus zijn gebaseerd op klantreviews van de aangesloten bureaus in de categorie E-commerce op Sortlist (jan. 2021).

Werken met de beste e-commerce bureaus in Nederland

Wil je graag werken met een e-commerce bureau om jouw verkoop te boosten in Nederland?

Veel winkels beschikken tegenwoordig ook over een online verkoopkanaal om hun verkopen te verhogen. In een digitaal tijdperk waarin consumenten continu online zijn is het belangrijk om hier met de juiste marketing op in te spelen om zo de omzet van een organisatie te verhogen.

Hoe zou een webwinkel de omzet van jouw business kunnen verhogen?

Er zijn eindeloos veel marketing mogelijkheden om de verkoop van jouw bedrijf via een webshop te verhogen. De beste reden is omdat een webshop niet gebonden is aan een lokale fysieke locatie en je zodoende in staat bent om met de juiste digital marketing overal ter wereld te kunnen verkopen.

Gezien de huidige stand van zaken in digital evolution is het belangrijk om over een kwalitatieve webshop te beschikken, ook in business-to-business. Een marketing of e-commerce bureau met relevante kennis kan u helpen de potentiële klanten op het juiste moment te bereiken (via bijvoorbeeld google) en conversies te optimaliseren.

Wacht niet langer, laat Sortlist je helpen bij het vinden van jouw nieuwe marketing agency

Laat Sortlist weten wat je zoekt, over welke services de agency moet beschikken en kom gemakkelijk in contact met het ideale bureau. Zij gaan je helpen bij het maken en optimaliseren van jouw nieuwe e-commerce webshop, wat je geld en ook tijd zal besparen.

Wat is de beste manier om het maximale uit e-commerce te halen voor jouw bedrijf?

Door het inzetten van b2b e-commerce kunnen bedrijven resultaten behalen en nieuwe klanten winnen die met een fysieke locatie over het algemeen onmogelijk worden geacht.

Positionering van webshop

Wel is het belangrijk om goed na te denken over jouw positionering, welke klanten je wilt aantrekken (via google), de branding van jouw business, (Google) advertising en digital strategie. Daarnaast dienen interne processen te worden aangepast op het online verkoopproces. Jouw webshop aanmelden  op één van de verschillende  platformen kan strategisch een slimme beslissing zijn om groei te realiseren.

Een platform zoals Magento of Sana Commerce beschikt vaak over veel data (van vele jaren) waardoor bedrijven met de juiste optimalisatie succes kunnen bereiken. Zie een platform dit dus als een partner vol met specialisten waarmee je samen je  conversie maximaal zal verhogen en je jouw business mee gaat vergroten in 2021. Stel je voor, geen rij meer voor de kassa maar wel gevulde digitale winkelmandjes.

Zoals bovenstaande vermeld, is het meest belangrijke voordeel van een online webwinkel, de mogelijkheid om verkopen te realiseren op een wereldwijde online markt, met het op de juiste manier inzetten van google zijn de mogelijkheden eindeloos.

Vindbaarheid en online strategie

Het op de juiste manier inzetten van SEO en reclamecampagnes gericht op jouw producten of diensten bepalen mede of jouw webshop succesvol zal zijn. E-commerce brengt een nationaal of zelfs internationale markt voor bedrijven dichterbij. Met het slim inzetten van e-commerce kun je de omzet verder verhogen en je afzetgebied vergroten. Binnen je eigen afzetgebied blijven is alleen interessant als het product niet verstuurd kan worden of men niet bereid is om ervoor in de auto te stappen. 

Binnen de meeste bedrijven is een online strategie niet meer weg te denken. Een e-commerce bureau helpt je om bij het beheren van de online winkel en het genereren van meer omzet. The future for your companie is in e-commerce.

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.