Brand Expedition: Eerste video voorleesboek op YouTube


brand expeditionPersbericht | Auteur van Brand Expedition daagt 100 miljoen mensen uit om mee te doen aan wereldrecord

Stel je voor: minstens duizend mensen uit 15 landen lezen hardop een boek voor op YouTube. Dat wordt een wereldrecord! Alleen samen kunnen we dit bereiken! Maar eerst:

Wat is Brand Expedition?

Martijn besloot in 2010 om zijn baan als Marketing & Communicatie Professional op te zeggen. Hij leverde zijn leaseauto in, negeerde alle onzekerheden en volgde zijn droom. Gedurende vijf maanden reed hij meer dan 12.500 kilometer door heel Europa in een klassieke Volkswagen T2 camper. Hij bezocht de oprichters, CEO’s en brand managers van 20 authentieke Europese merken. Nu, twee jaar later, is zijn Europese reis zelf een merk geworden: Brand Expedition.

Meer dan een boek

De lessen en de verhalen achter 20 aansprekende Europese merken zoals LEGO, adidas, MINI, Skype en The Body Shop zijn gebundeld tot een boek: Brand Expedition. Omdat het boek ook interessant is voor een internationaal publiek besloot Martijn om het boek in het Engels te vertalen en zelf uit te geven. Hij lanceerde een crowdfunding-campagne op Symbid. Slechts twee maanden en 171 investeerders verder had hij € 20.000 bij elkaar. Dit trok de aandacht van Sprout, een Nederlands magazine voor ondernemers, die hem nomineerde als Ondernemer van het Jaar. Een paar weken later werd hij dat ook, mede dankzij zijn trouwe fans op social media.

Maak deel uit van een Wereld Record!

Nu streeft hij naar een nieuwe uitdaging: het eerste video voorleesboek op YouTube. Naast de geregistreerde online fans van alle merken wereldwijd – ruim 100 miljoen – daagt hij iedereen uit om mee te doen aan zijn project. Deelnemen is eenvoudig en staat goed uitgelegd op www.brand-expedition.com. Het doel is om om in 8 weken tijd minstens 1.000 video’s te verzamelen in 15 landen. Daarna zal een definitieve bewerking worden gemaakt zodat het eerste voorleesboek op YouTube te zien en te beluisteren is.

brand infographic

 


😎 Tooltips voor marketeers!


Project Management Software voor b2b marketeers 👇
 
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief 🤗🚀 2000+ marketing professionals gingen je voor!
Previous Spinnenwebscan: website quickscan
Next eCRM en de ROI van klantloyaliteit

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *