Budget opent 150 nieuwe verhuurlocaties

door Marcel Nanning | Last Updated:   4 september 2012

BudgetPERSBERICHT | Almere, 4 september 2012 – Dit jaar is autoverhuurder Budget in nog meer steden en plaatsen in Europa vertegenwoordigd. Budget heeft 150 nieuwe verhuurlocaties geopend in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Engeland en Nederland. Door deze uitbreiding kunnen vakantiegangers en zakenlieden in Europa op steeds meer plaatsen bij de autoverhuurder terecht. Budget is met circa 3.600 vestigingen in 125 landen één van de grootste internationale autoverhuurders ter wereld.

,,Met de uitbreiding van het aantal verhuurlocaties willen we dat Budget voor iedereen bereikbaar is, zowel voor particulieren als zakenlieden”, aldus Erik Groen, Managing Director bij Avis Budget Nederland. ,”Met het toenemende aantal vestigingen springen wij in op de groeiende vraag naar betaalbare huurauto’s. Ook in Nederland openen wij op korte termijn nog meer locaties, zo heeft Budget begin september haar deuren geopend in Capelle aan den IJssel. Met het openen van deze nieuwe verhuurstations kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn”.

Oprichter en hoofdredacteur van b2bmarketeers.nl, het weblog over b2b marketing over Marketing Strategie, Content Marketing, Marketing Automation, CRM, Project Management en Account Based Marketing. Marcel heeft gewerkt bij CRM partners, b2b marketing bureau's en De Efteling als b2b marketeer. Hij is eigenaar van Nanning Marketing , een marketingbureau gericht op resultaatgerichte content marketing voor b2b. Marcel gelooft in wederzijdse groei door het delen van kennis, ervaringen en visie. LinkedIn
content marketing ebook
Schrijf je in voor de b2b updates en ontvang gratis cheat sheet: Nummer 1 met Content Marketing 🏆.

We respecteren uw privacy, u kunt zich op ieder moment afmelden voor deze nieuwsbrief.